Impressie van Chaletpark De Verscholen Parel

Een juweel van een park op de grens van de landerijen van het buurtschap Houtdorp en het aangrenzende “Speulderbos”. Het park is gelegen in de gemeente Ermelo, maar ligt aan de rand van het prachtige dorp Garderen.

Hier vindt u bijna alles op loopafstand, van supermarkt tot restaurant, maar vooral uitgestrekte bossen en heide. Gaat u iets verderop, dan zit u binnen 20 minuten in Harderwijk, Elburg, Apeldoorn of Amersfoort. Dus wilt u een dagje winkelen, dan is daar geen wereldreis voor nodig.

De Verscholen Parel is een kleinschalig bungalowpark, met slechts 9 bungalows. De bungalows hebben allemaal dezelfde uitstraling en zijn gebouwd volgens het houtstapelbouw principe. Dit geeft het geheel een verzorgt en sfeervol uiterlijk. Mede door het feit, dat de bungalows allemaal over een groot stuk eigen grond beschikken van minimaal 650 m²

Het parkje ligt zo mooi vrij, aan de ene zijde aan de rand van het bos en aan de andere zijde kilometers ver uitzicht. Vanaf het park wandelt u binnen 5 minuten het Speulder- en Sprielderbos in of de uitgestrekte heide op.

Foto's van het park

Kaart

Adresgegevens

Chaletpark 'De Verscholen Parel'
Garderenseweg 429
3852 NJ Ermelo
Tel: 0577-462250
Email: info@regochaletparkbeheer.nl

Bospark
IJsselheide

 

Bospark
De 4 Jaargetijden

 

Bospark
De Heidekamp

 

© Copyright 2024 - regochaletparkbeheer.nl | Privacyverklaring | Realisatie door BenedenBoven